AERIASHIELD BY MOSKITOFREE
INNOVATION I STÄNDIG UTVECKLING

TOTALT
OFARLIGT

ANTIVIRALT
SKYDD

UPPLADDNINGSBAR
MICRO-USB

PRESSMEDDELANDE

VETENSKAPLIGT PARTNERSKAP

TESTAT AV PASTEUR-INSTITUTET I LILLE
En teknik testad i laboratoriet, i samarbete med Institut Pasteur de Lille, som varit i spetsen för kampen mot infektionssjukdomar i över ett sekel.
Doktor Michèle Vialette, chef för den mikrobiologiska säkerhetsenheten och ansvarig för högsäkerhetslaboratoriet vid Pasteur Institut i Lille, övervakade testerna på Aeriashield-enheterna.
Aeriashield by Moskitofree-enheten, testad av Institut Pasteur de Lille, eliminerar på 5 minuter 99% av det humana coronaviruset HCoV-229E under laboratorieförhållanden (95,8% på 10 minuter för Aeriashield-familjen) *. Det humana coronaviruset HCoV-229E är ett annat coronavirus men från samma familj som den aktiva substansen som orsakar COVID-19, SARS-CoOV2.
* ett slutet utrymme 1,4 m³ utan luftförnyelse
Moskitofree Distribution presenterar Aeriashield, testat av Institut Pasteur de Lille, för att bekämpa mänskliga koronavirus.
INFO OM AERIASHIELD BY MOSKITOFREE
Många av er frågar oss om Moskitofree myggavvisande produkter, som du tidigare skulle ha köpt, eller som du skulle se tillgängliga för försäljning på andra e-handelsplattformar, också har de antivirala egenskaperna hos Aeriashield by Moskitofree.
Aeriashield by Moskitofree produkterna är effektivt lika med Moskitofree traditionella myggmedel och är exakt samma produkt. Skillanden är nu att de har ytterligare antivirala funktioner som har testats i samarbete med Institut Pasteur de Lille för dess antivirala effekter. Institut Pasteur de Lille har validerat produkterna.

2016

Första tester utförda i laboratorium för att bekräfta myggavvisande egenskaper med Moskitofree-tekniken.

2017

Tillverkning av sortimentet med myggavvisande produkter, bestående av tre produkter: Family, Travel och Forever.

2018

Lansering och marknadsföring av Moskitofree-produkter till försäljningsställen i Europa, särskilt i Frankrike och Italien.

2019

Moskitofree, vald av tidningen UFC Que Choisir som ett effektivt alternativt skydd mot myggor.

2019

Utveckling av företagets globala distributionsnätverk, med mer än 35 länder under kontrakt för produktlinjen Moskitofree.

2020

Lansering av Aeriashield by Moskitofree, som bekräftar de antivirala egenskaperna hos den senaste generation av produktlinjen.